a

Staan en opvallen

Blog

Eldee &
Fruitmasters
Eldee &
Fruitmasters

Vallen en opstaan of, staan en opvallen?

Zien en gezien worden

Het wikken en het wegen laten we buiten beschouwing. Een beurs daar wilt u zijn. Daar wilt u onderdeel van uitmaken. Sterker nog: daar wilt u stralen. Andere standhouders kunnen u ondersneeuwen, kunnen u versterken of … ze kunnen tegen u opkijken. Hoe zorgt u ervoor dat uw doelgroep niet stilletjes uw stand voorbij loopt.

Blog

Eldee Expo Experts doet er alles aan om van uw stand, die buitengewone stand te maken waardoor opvallen maar twee echte risico’s met zich meebrengt:
1: Een verschrikkelijke schaarste aan goodie-bags;
2: Tekort aan personeel om uw bezoekers te woord te staan.

All kidding aside: hoe zorgt u dat u opvalt tussen al dat marketing-geweld. Vooropgesteld, u kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u heel concrete en op het lijf geschreven tips kunnen geven waardoor uw stand niet alleen uw DNA uitstraalt, maar ook nog eens een magnetisch effect op de bezoeker heeft.

Tip 1: Een aansprekende stand, spreekt aan. Heel simpel. Het moet duidelijk zijn waarom u er bent en wat uw verhaal is. Zorg dat uw boodschap opvalt. Loud and clear, of in ieder geval één van die twee.

Tip 2: Ben toegankelijk. Een open houding van de mensen in de stand is belangrijk. Train ze goed. Zorg dat ze niet als een groepje bij elkaar staan, dat schrikt af. Zorg dat ze uw bezoekers zien. Bezoekers willen net als u: opvallen, ze willen gezien worden.

Tip 3: Een blikvanger doet het altijd goed. Of het nu neon-verlichting is, een uithangbord, of een ronddraaiend scherm bovenop uw stand. Op een beurs is opvallen een streven, de nodige poespas geen overbodige luxe.

Tip 4: Prikkel de zintuigen. De geur van koffie. Een interactieve presentatie. Een leuke quiz. Een proeverijtje. Een mini-workshop. Laat mensen zien, proeven, voelen, horen en ruiken. Dat is altijd net even iets extra’s. En iets extra’s betekent opvallen.

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen in een standontwerp gieten?

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen