a

Budget Een beurs moet iets opleveren en dus niet dweilen met de geldkraan open. We bedenken op slimme en efficiënte wijze een stand die bij u en uw portefeuille past.

Beursstand met oog voor uw beurs

Een beurs. Daar wilt u niet ontbreken. De concurrentie doet het ook, of beter: nog niet. Maar het is niet goedkoop, zoveel is duidelijk. De plaats, het personeel en dan moet u er ook nog eens voor zorgen dat u opvalt tussen al dat marketing-geweld. Iets met de moed in uw schoenen? Geen zorgen. Eldee heeft een manier gevonden om de beurs voor elke beurs bereikbaar te maken. En ja, met rendement.

54987 Beurzen wereldwijd tot 2020
141000 Bezoekers per beurs (gem.)

Zien en gezien worden

Een beurs is in zekere zin de vitrine van uw producten of diensten. Het is de playground van uw doelgroep. Zij komen u opzoeken en niet andersom. U hoeft slechts de deuren open te gooien en ze te verleiden met wat lekkers, wat moois of verbluffends. Makkelijker gezegd dan gedaan. Touché. Maar daarom zijn wij er. We bouwen niet alleen de stand die naadloos bij uw doelen aansluit, we denken vernuftig met u mee zodat uw stand, hoe bescheiden ook, door niemand gemist wordt.

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

 1. 60-minute kickoff in Red Room

  U vertelt, wij vragen en luisteren

 2. Creatie van 3d-ontwerp

  Wij tekenen en kleuren

 3. Conceptpresentatie 3d-ontwerp

  U ziet wat wij ervan gebrouwen hebben

 4. Feedback verwerken

  Mogelijke aanpassingen worden gedaan

 5. Definitief ontwerp opleveren

  Al uw wensen in één strak design

 6. Wij bouwen de stand

  U doet he-le-maal niets

Werkwijze

U brengt een bezoek aan onze red-room en gooit uw doelen op tafel. Zonder schroom. Wij kijken wat haalbaar is. Wellicht doen we nog wat suggesties en gaan dan flink knippen, plakken, boetseren en schilderen… op het beeldscherm weliswaar.

Dan gaat het rap …

Een week later presenteren wij een 3d-ontwerp waarvan wij weten dat het binnen uw budget past en waarvan wij denken dat het de beursbezoekers versteld zal doen staan. Dat is een lekkere binnenkomer. U geeft daarop aan wat u wel en niet wilt hebben en wij gaan uw stand bouwen. Met man en macht zodat u ruim op tijd een stand heeft waar niemand omheen kan, of beter: waar niemand omheen wil.

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

Full-service

Van uw doelen scherp krijgen tot aan de spullen in de goodie-bag

Bescheiden maat, groot succes? Check

Kom langs voor een verhelderend gesprek over de kansen
binnen de kaders van uw budget.

 

Maak een afspraak