Budget

Een beurs moet iets opleveren en dus niet dweilen met de geldkraan open. We bedenken op slimme en efficiënte wijze een stand die bij u en uw portefeuille past.

Zien en gezien worden

Een beurs is in zekere zin de vitrine van uw producten of diensten. Het is de playground van uw doelgroep. Zij komen u opzoeken en niet andersom. U hoeft slechts de deuren open te gooien en ze te verleiden met wat lekkers, wat moois of verbluffends. Makkelijker gezegd dan gedaan. Touché. Maar daarom zijn wij er. We bouwen niet alleen de stand die naadloos bij uw doelen aansluit, we denken vernuftig met u mee zodat uw stand, hoe bescheiden ook, door niemand gemist wordt.

Dan gaat

het rap …

Binnen twee weken presenteren wij een 3d-ontwerp waarvan wij weten dat het binnen uw budget past en waarvan wij overtuigd zijn dat het de beursbezoekers versteld zal doen staan. Dat is een lekkere binnenkomer. U geeft daarop aan wat u wel en niet wilt hebben en wij gaan uw stand bouwen. Met man en macht zodat u ruim op tijd een stand heeft waar niemand omheen kan, of beter: waar niemand omheen wil.

Eldee team

Bescheiden maat, groot succes?

Kom langs voor een verhelderend gesprek over de kansen binnen de kaders van uw budget.
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021