a

Maatwerk Maatwerk van de bovenste plank. Een volledig op het lijf ontworpen design wat tot in het kleinste detail klopt.

Standbouw op maat

Eldee bouwt stands. Zoveel is duidelijk. Maar een stand is zoveel meer dan vier wandjes met wat decoraties. Een stand van Eldee is een weloverwogen uiting van een boodschap, die bewust of onbewust, als souvenir mee naar huis gaat. Eldee is adviseur, klankbord, ontwerper, de criticaster met goede bedoelingen, strategisch partner en omdenker. O ja en standbouwer, van duurzame, stevige, functionele, veilige en bovenal unieke stands.

Alles uit de kast

U wilt met kop en schouders boven de rest uitsteken, figuurlijk dan, want geloof ons: ‘size doesn’t matter’. Juist dat soort overwegingen maken de rol van Eldee zo ontzettend belangrijk. Voordat we achter de tekentafel springen en alle vormen, kleuren en klanken uit de kast trekken, gaan we eerst eens bedenken wat we willen bereiken. Dat is de absolute basis voor uw op maat gesneden stand. Elk detail moet die precies beoogde uitstraling opleveren. Van de blikvanger tot aan het soort koffiebonen. Van de kleursamenstellingen tot aan de goodie-bag. Als echt alles klopt, klopt iedereen aan.

Werkwijze

U zoekt iets wat nergens te vinden is. U gaat niet voor dertien in een dozijn. U zoekt de speld in de hooiberg. Dat ene ontwerp voor de perfecte beursbeleving. We stellen u gerust: dat ontwerp bestaat: het moet alleen nog even bedacht, ontworpen en gebouwd worden. Dat doet Eldee. Voor u en het liefst met u. Geen zorgen: het bouwen doen wij, maar uw input hebben we wel nodig.

Naar adem happen

Zodra we weten wat u wilt bereiken, kunnen wij gaan designen en finetunen. Vervolgens presenteren we binnen no-time een 3d-ontwerp aan u wat u (naar alle verwachting) omver blaast. Geen tijd om op adem te komen, want na uw startschot bouwen we de stand en begeleiden we alle communicatie met de beurs.

Het gevolg: een knallend beurssucces met een stand die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Full-service

Van uw doelen scherp krijgen tot aan de spullen in de goodie-bag

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Maatwerk Portfolio

Magnum

Magnum Heating

De Magnum huisstijl kleur geel voert de boventoon op deze ruime open eilandstand.
Sennics

Sennics

De Sennics stand combineerde in deze frisse heldere stand ruimte.

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een standontwerp gieten?

 

Maak een afspraak