STANDBOUW OP MAAT

Maatwerk van de bovenste plank. Een volledig op het lijf ontworpen design wat tot in het kleinste detail klopt.

onze projecten

UITGESPROKEN STANDS

SENNICS

SENNICS

MAATWERK

De Sennics stand combineerde in deze frisse heldere stand ruimte voor klantcontact, tonen van innovatieve productconcepten en het uitdragen van de Sennics bedrijfscultuur.

Magnum Heating

Magnum Heating

MAATWERK

MAGNUM Heating is al meer dan 25 jaar een allround specialist en producent van innovatieve vloerverwarmingssystemen. Naast een allround productprogramma bieden zij ook alle mogelijkheden als het gaat om engineering, offerte uitwerking en support op locatie.

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens

MAATWERK

“Klanten heel duidelijk uitleggen waar we voor staan en wat we voor ze kunnen betekenen” aldus Bruynzeel Keukens. Het thema ‘De Klantenreis’ uitwerken tot een standconcept was de uitdaging waar het team van Eldee haar tanden inzetten. Het resultaat?

Alles uit de kast

U wilt met kop en schouders boven de rest uitsteken, figuurlijk dan, want geloof ons: ‘size doesn’t matter’. Juist dat soort overwegingen maken de rol van Eldee zo ontzettend belangrijk. Voordat we achter de tekentafel springen en alle vormen, kleuren en klanken uit de kast trekken, gaan we eerst eens bedenken wat we willen bereiken. Dat is de absolute basis voor uw op maat gesneden stand. Elk detail moet die precies beoogde uitstraling opleveren. Van de blikvanger tot aan het soort koffiebonen. Van de kleursamenstellingen tot aan de goodie-bag. Als echt alles klopt, klopt iedereen aan.

Onze

Werkwijze

U zoekt iets wat nergens te vinden is. U gaat niet voor dertien in een dozijn. U zoekt de speld in de hooiberg. Dat ene ontwerp voor de perfecte beursbeleving. We stellen u gerust: dat ontwerp bestaat: het moet alleen nog even bedacht, ontworpen en gebouwd worden. Dat doet Eldee. Voor u en het liefst met u. Geen zorgen: het bouwen doen wij, maar uw input hebben we wel nodig.

Werkplaats - maatwerk standbouw
Standbouw

----

Maatwerk
Modulair
Budget
Virtuele stands

Interieur

----

Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting
Kasa
Officebox
Workpods
Displays
Virtuele showroom

Ons werk

----

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

----

Contact
Werken bij Eldee

Over ons

Team
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO
Coronaprotocol

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2021