Stel

je

voor…

Stel je eens voor dat alles wat je hoopt, werkelijkheid kan worden.

En niet alleen dat, maar ook dat iedereen staat te popelen om te zien wat jij uit de kast haalt. Wat als jouw bedrijf de talk of the town wordt? Wat als je een waslijst aan nieuwe prospects hebt die allemaal graag een kopje koffie met je willen drinken? Het lijkt misschien ongelooflijk, maar het is echt mogelijk!

Je staat op het punt om iedereen te overweldigen op de beurs. Dit is een absolute buitenkans die je niet wilt laten liggen. Grijp deze kans met beide handen aan en maak er samen met Eldee een feest van. Wij voelen ons helemaal thuis op de beursvloer. Het is dé plek om jullie bedrijf van de beste kant te laten zien.

Wij geven jullie bedrijf de perfecte uitstraling en creëren samen met jou een onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor jou, maar ook voor al je bezoekers. Misschien ben je sceptisch, en dat is begrijpelijk. Maar stel je eens voor dat het wél lukt! Sterker nog, wat als het ook nog eens één groot feest wordt? Wat als je meer succes hebt dan je ooit had durven dromen? Het is tijd om alvast te wennen aan dat idee!

Hoe? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zo werkt het:

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

Stap 1:

Maak een afspraak

Klik hieronder op de “plan brainstorm” en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een Kickoff die ca. 1 uur in beslag zal nemen.

Stap 2:

Kickoff @eldee

We nodigen u en uw beursteam uit in bij Eldee voor een (online) kickoff. Samen zorgen we dat de juiste mensen aan tafel komen om te ontdekken wat jullie eisen en wensen zijn.

Stap 3:

Creatie

Na de kickoff gaat het ontwerpteam aan de slag met het concept en standontwerp. Overtuigen, inspireren, onderscheiden… uw insteek is de houvast die wij gebruiken om een indrukwekkende spin aan uw stand te geven.

Stap 4:

Conceptpresentatie

Op de afgesproken datum presenteren we u het standontwerp inclusief offerte. Al uw wensen op een presenteerblaadje: een uitgewerkt beursconcept, geserveerd met een overzichtelijk kostenplaatje.

Stap 5:

Wijzigingen doorvoeren
We polsen jullie reacties en feedback. Eventuele wijzigingen op het standontwerp voeren we kort na de afspraak gelijk door.

Stap 6:

Voorstel voor ontwerp & begroting

Vervolgens ontvangen jullie per mail de aanpassingen, inclusief sluitende begroting. Telefonisch spreken we samen alles door zodat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Plan kickoff

Sit back & relax (stap 7)

Hebben we een go? Dan delen we hier een dikke high five uit en zeggen we klap de strandstoel maar uit. Stress uit Relax aan. Wij regelen alles: beurswanden, goodiebags, logistiek. Gewoon alles.

Bedenktijd nodig?

Snappen we heel goed, knopen doorhakken gaat in goed overleg.

Toch liever

een ander kleurtje?

Dus, waar wacht u op?

Niks te verliezen, toch? Bel 0345 – 585 600. Liever mailen? Stuur uw bericht naar eldee@eldee.com

Liever gebeld worden?

Kan ook! Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m.

Eldee is dé expo expert. Dat houdt in dat we stands bouwen waar een flinke dosis beleving in gegoten wordt .

 

Copyright ©
ELDEE Expo Experts 2023

Wij leveren

Standbouw Maatwerk

Standbouw Modulair

Displays
Interieurbouw
Showroominrichting
Kantoorinrichting

Ons werk

Cases
Portfolio

Blog

Beursagenda
Onze werkwijze
Downloads
Klanttevredenheid

Aanleverspecificaties

Wie zijn wij

Over ons

Team
Contact
Werken bij Eldee
Privacy

Algemene voorwaarden

MVO