a

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eldee Expo en Interior heeft de overtuiging dat een bedrijf alleen bestaansrecht heeft als het oprecht wilt bijdragen aan de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan People, Planet en Profit. Precies daarom bieden wij circulaire standbouw!

Respect voor mens & milieu

Voor ons, als wereldwijde dienstverlener in de standbouwbranche betekent dit dat wij op een zo efficiënt mogelijke wijze ondernemen met respect voor mens en milieu. We streven ernaar om zowel in onze producten als dienstverlening steeds duurzamer te worden. Onze bedrijfsvoering is gericht op:

  • ‘Awareness’ bij alle medewerkers;
  • Implementatie van ‘duurzaam handelen’ op elke discipline in ons werk. Denk aan logistiek, energie in kantoren en werkplaats, materiaalgebruik, afval scheiding en zo verder.
  • Welzijn van de medewerkers, een veilige werkomgeving, en sponsoring van goede doelen.

Hoe groen zijn beursstands?

Beursstands zijn door goed materiaalgebruik en hergebruik redelijk duurzaam. Het blijft altijd een zoektocht naar de balans tussen het duurzame aspect en het streven van de klant naar exposure door uniciteit.

In de standbouw is een grote vraag naar houtbouw beursstands, aangezien hier over het algemeen meer creativiteit aan meegegeven kan worden. Echter realiseert Eldee ook voor dit type stand een duurzaam karakter. Een zorgvuldige selectie van gebruiksmaterialen kunnen de negatieve effecten op het milieu aanzienlijk verminderen.

  • Gerecycled meubilair
  • Duurzaam ‘gekweekt’ hout zijn (FSC) / Bamboe
  • Led verlichting
  • Huur & herbruikbaarheid van AV
  • Textiel graphics van gerecyclede PET flessen
  • Tapijt geproduceerd uit oude visnetten

Bij houtbouw wordt vrijwel alles aangeboden in huur waardoor er minder nieuwe productie nodig is. Dat is pas duurzaam!

Tiktak / Segafredo een stand die vrijwel volledig uit hout is geproduceerd en ingezet wordt op minstens 10 beursdeelnames.

Duurzame beursdeelnames

Neemt u vaker deel aan een beurs? Eldee biedt een zeer milieuvriendelijke oplossing, namelijk een modulaire beursstand. Dit type stand kan jaren worden gebruikt op diverse locaties en in diverse afmetingen. Denk aan een stand uit aluminium frames. Lichtgewicht ( duurzaam transport) & veelvuldig inzetbaar. Meer weten?

Op zoek naar een milieu-vriendelijk design ?

Creatief en supergroen. Onze designers gaan ermee aan de slag!

Neem voor een duurzame stand of duurzaam interieur contact met ons op:
Bel naar 0345-585600 of stuur een bericht naar eldee@eldee.com.

Tip: lees ook onze blog over circulaire standbouw

Bent u benieuwd hoe uw duurzame beursstand gerealiseerd kan worden?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

lees ook onze blog over circulaire standbouw